Pasta jajeczna idealna na....
Pasta jajeczna idealna na śniadanie, kolację, na domówkę jako przekąskę w zestawie z krakersami, chlebkiem jak kto woli. Szybka do zrobienia i zarazem bardzo smaczna.
Składniki;
10 jajek ugotowanych na twardo
3 serki topione
1 średnia cebula
pęczek szczypiorku lub pietruszki
3-4 łyżki majonezu
1 łyżeczka musztardy stołowej
pieprz
sól do smaku
Jajka obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach lub pokroić w drobną kostkę.
Cebulę drobno pokroić, dodać do pokrojonych jajek, dodać serki, majonez, musztardę, sól, pieprz i dokładnie wszystko wymieszać.
Na końcu dodać szczypiorek lub natkę pietruszki drobno posiekaną, doprawić do smaku i gotowe. Prawda że proste a jakie pyszne.
Smacznego.
Pycha robiłam według pani przepisu. Polecam
OdpowiedzUsuńDziękuję ślicznie, pozdrawiam
UsuńPisze z konta meza
OdpowiedzUsuńTo nie ma znaczenia z którego konta, dziękuję za komentarz
Usuń